Wednesday, April 27, 2011

Lawakwei Today - Ulang tahun Coca cola yang ke125 tahun

Coca Cola telah menginjak usia tua iaitu 125 tahun.. What? maknanya zaman moyang2 kita duk bercucuk tanam dulu dan duk angkat senjata lawan Gabenor British dulu Coca cola ni dah ada.. huuuu...Percaya atau tidak, Coca cola ni lagi tua dari Tunku Abdul Rahman dan Pramlee dan Henry Gurney, seorang warga british yang datang mentadbir secara tidak sah negara kita.
 
bersempena ulang tahunnya ini, keluaran khas telah di keluarkan dan rekaan Coca cola sempena ulang tahun yang ke 125 ini di reka oleh firma pengiklanan Bulletproof. Mengenengahkan tema minimalis dan heritage. hasil yang cukup cantik... tak pasti akan di jual di pasaran Malaysia atau tak.

(lagi gambar didalam)









Origin = Beautiful life

1 comment:

budak awam said...

cantik gila botol dia..
kalau ada jual kat malaysia aku akan simpan tin dan botol tu selamanya huhu

Post a Comment

Post menarik dari blog blog lain yang di pilih khas untuk anda

tawaran hebat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...