Sunday, April 17, 2011

Lawakwei Today - Puduraya berwajah Baru

Puduraya adalah sebuah tempat menunggu bas yang membuatkan kita terasa macam menunggu dalam market. kepadatan orang yang terlalu ramai, interior yang usang dan tak teratur sampai kita tak tahu yang mana satu cat yang mana satu comot. kebisingan yang mencecah lebih dari tahap selamat yang di benarkan JPJ dan kekotoran yang kelihatan berdaki di merata rata.. akhirnya telah di naik taraf.. dengan mengengahkan konsep modern dan minimalis. mana ada ukiran2 bunga kerawang ataupun tiang tiang roman, ataupun tema warna mengikut bendera wilayah persekutuan.. uhukksss.... jom kita tengok.( lagi gambar di dalam)




















sebagai perbandingan, ini Puduraya sebelum ini.





1 comment:

budak awam said...

peh da maju bai~
dah macam nak tunggu flyte pun ada huhu..
ley ah lepak sana nanti haha

Post a Comment

Post menarik dari blog blog lain yang di pilih khas untuk anda

tawaran hebat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...