Thursday, April 21, 2011

Lawakwei Today - Bila Binatang tak serius

Bila binatang pun dah pandai tak serius bila ambik gambar.. tren buat muka macam2 kini dah menular ke binatang, diorang pun pandai dah untuk wat muka tah apa apa bila amik gambar.. tak main la buat muka skema macam gambar kelas untuk masuk majalah sekolah tu.. jom tengok aksi diorang..




















yang last ni dah tau dah..

2 comments:

Acu Cikin said...

auwww....comelll!

SYAM COOK said...

tula. rasa cam nak bela je

Post a Comment

Post menarik dari blog blog lain yang di pilih khas untuk anda

tawaran hebat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...