Thursday, April 7, 2011

Lawakwei Today - Jangan makan Junk Food

Ini adalah hasil pemakanan yang tak seimbang..ohh.. banyak sungguh super howt girl yang di damagekan oleh junk junk fod ni... adalah satu kerugian yang besar bagi dunia yang tercinta ini.. hehehe...to all big fella n big sista outhere.. dont hurt hurt okay.. because im fuckin big fat jugak dulu.. so no big deal to be big person..sometime apa yang orang tengok kita dari luaran is not so important asalkan dalam hati kita bahagia... yng cantik2,comel2 kat luar sana tu bukan semua bahagia tu.. kalau rupa cantik tapi hati remuk pun tak besh gak kan.. so what god give to us is actualy the best untuk kita buat masa sekarang. so.. dont eat junk food too much..is not healthy okay..  takde care urselft. :)





....








 








2 comments:

dya mohamad said...

follow me back k(:
nice entry i like all of your post(:
sincere,
dyapunyabelog.blogspot.com

SYAM COOK said...

okeh.. i will follow you.. :) anyway thanks ya..

Post a Comment

Post menarik dari blog blog lain yang di pilih khas untuk anda

tawaran hebat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...