Sunday, April 3, 2011

Lawakwei Today - Cikgu yang terlalu howt

Zhu Songhua telah di nobatkan sebagai China’s sexiest female teacher.

Cikgu seksi ni telah mejadi terlebih terkenal di China kerana perwatakan nya yang terlebih menarik. dia menjadi popular di negaranya. Dilaporkan permohonan masuk ke sekolah tempat dia mengajar telah menjadi super jammed dengan permohonan yang mencecah kadar box office..dan juga Jabatan Pendidikan Republic China juga mengalami masalah dengan permohonan tukar sekolah yang mencecah kadar luar biasa olehh cikgu cikgu lelaki yang teringin bertugas bersama Miss Zhu Songhua.. I wish i can apply too.. :)















Laporan asal : http://visboo.com/too-hot-for-teacher.html

2 comments:

budak awam said...

pergh kalau dulu cikgu sekolah aku camni hari2 aku g sekolah termasuklah jugak pada hr sabtu..
untung wei kalau dapat cikgu lawa camni..
mesti semangat jew kalau nak belajar :P

azizulazami said...

Wow,memang cun! Kalau cikgu camni confirm murid2 suka dan confirm suka laki pun ramai yang suka..hehe. Ni kalau buat tuisyen di rumah, mesti penuh punya rumah dia...=)

Post a Comment

Post menarik dari blog blog lain yang di pilih khas untuk anda

tawaran hebat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...