Saturday, May 14, 2011

Lawakwei Today - Mak suntik botox dekat anak sendiri

Seorang ibu telah memberi suntikan botox kepada anaknya yang baru berusia 8 tahun, dalam usaha untuk mempersiapkan anaknya bagi memasuk sebuah pertandingan ratu cantik kanak kanak. Ibu ini mendakwa dia seorang ibu yang baik dan apa yang di lakukan itu adalah keranan permintaan anaknya sendiri. Dia mendakwa anaknya mengeluh tentang kedutan di wajah dan dia memberikan suntikan bagi mengatasi masalah tersebut. Keluhan seorang kanak kanak berusia 8 tahun adalah perlu di ambil perhatian dan segala akal fikiran mestilah di tolak ketepi, itulah resepi untuk menjadi ibu yang baik tambah beliau. :)
(5 Gambar)






Kesakitan

Tempat yang akan di cucuk di tanda terlebih dahulu
Ibu yang baik

5 comments:

mushroom said...

ibu yg baik apa.. kalo eden bagi pnampo je,

p/s: dah lama x singgah sini.. dah letak "read more" dah ek.. terbantut nak baca hehe

SYAM COOK said...

tampo je.. kita bako

wandisini said...

teruk betul mak budak ni. kesian budak tu.

miss whatever said...

anak ngan mak same je kot... esh,,, nie bukn ibu yg baik... anak lak kecik2 g.. eeeee..... trok r...

Cik Lia Lomi said...

bila beso muka anak dia hancor..

Post a Comment

Post menarik dari blog blog lain yang di pilih khas untuk anda

tawaran hebat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...