Thursday, May 5, 2011

Lawakwei Today - Kerusi yang boleh bertukar jadi pasu gergasi

idea yang genius. Selalu kita menghadapi dilema untuk letak kerusi banyak2 supaya bila ramai tetamu yang datang semua dapat duduk. tapi sakit mata sebab tengok ruang tamu penuh kerusi. Inilah ciptaan untuk atasi masalah tu.. apabila tak digunakan .. kerusi ini dapat di susun membentuk satu kelongsong yanng cantik.. macam vase pun ada.. macam missile peluru berpandu pun ada.. sangat cantik dan sesuai untuk hiasan  di ruang tamu.. kalau ada jual di kedai confirm laku.



1 comment:

budak awam said...

cantek.. tapi nyusahkan jew nak kemas balik huhu

Post a Comment

Post menarik dari blog blog lain yang di pilih khas untuk anda

tawaran hebat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...