Friday, June 17, 2011

Lawakwei Today - BMW reject

selalu kita di omokan dengan perfume reject, baju original reject. Kali ni jom kita tengok BMW reject pulak.. apa yang akan di buat dengan BMW yang tak lepas QC untuk di jual di pasaran. (5 Picture)


Susun dulu ramai ramai



Bukak apa yang patut

Engine dengan Gearbox kasi simpan dulu. Boleh pakai balik ni..

Jeng Jeng Jeng..

inilah hasil akhir dia..

3 comments:

cikguden said...

kasihan...

budak.bandung.laici said...

sayangnya...

baca dan senyum said...

huh kalau dapat yang reject nye pun dah syukur, hehe

Post a Comment

Post menarik dari blog blog lain yang di pilih khas untuk anda

tawaran hebat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...